Ajankohtaista

Digitan IoT-verkko Wiisteen viennin tueksi

Wiiste Oy ja Digita Oy laajentavat yhteistyötään Suomen rajojen ulkopuolelle.

08.10.2020

Puun IoT-kosteusmittarin kansainvälinen kiinnostus kasvaa: toimituksia Ruotsiin, Ranskaan, Hollantiin ja Espanjaan

Kesäkuussa julkistettu, maailman ensimmäinen puun IoT-kosteusmittari on herättänyt runsaasti kansainvälistä kiinnostusta. Elo-syyskuun aikana Wiiste on toimittanut ratkaisua Hollantiin, Ruotsiin, Ranskaan ja Espanjaan. Jo aiemmin uutuutta toimitettiin Australiaan, Itävaltaan ja Englantiin.

11.09.2020

Aki Böök Wiisteen toimitusjohtajaksi

Wiiste Oy valitsi uudeksi toimitusjohtajakseen KTM Aki Böökin. Tehtävässään 1.8. aloittava Böök siirtyy johtamaan Wiisteen kansainvälistymistä Digian Digital-yksikön myyntijohtajan paikalta. Nykyinen toimitusjohtaja Toni Luopajärvi jatkaa työtään yhtiön tuote- ja kehitysjohtajana.

30.07.2020

Uusi Wiisteen ja Stora Enso kehittämä puun IoT-kosteusmittari nyt myynnissä!

Puuhun ruuvattavan IoT-kosteusmittarin ja verkkosovelluksen avulla voidaan ensimmäistä kertaa varmistaa digitaalisesti, että puuelementti pysyy kuivana koko ketjun ajan ja puurakennusta on turvallista käyttää. Innovaatio syntyi Wiisteen ja Stora Enson yhteistyönä. Sen myynti on nyt alkanut.

16.06.2020

Ruotsin vientiin vauhtia weberfloorin lanseerauksella

Weber on lanseerannut myös Ruotsissa weberfloor-ratkaisun, joka perustuu Wiisteen teknologiaan. Alkuvaiheessa järjestelmää myydään Tukholman alueella.

03.06.2020

Putkiremontti edessä? Näin pääset kosteusriskeistä pysyvästi eroon

Taloyhtiön remontin aikana asennettavilla, automaattisesti hälyttävillä IoT-antureilla varmistat helposti, ettei kosteus aiheuta talon rakenteissa ongelmia tulevaisuudessa. Wiisteen taloyhtiöratkaisu on vaivaton, edullinen ja asuntojen arvon varmistava.

17.02.2020