Wiiste tuo asioiden internetin Weberin lattiatasoitteisiin

Rakennusmateriaaleja valmistava Weber alkaa tarjota palvelua, jossa lattioiden rakentaminen ja kosteudenhallinta yhdistyvät ainutlaatuiseksi kokonaisratkaisuksi. Wiisteen mittausteknologiaan perustuva weber.floor -kosteudenhallintapalvelu auttaa alentamaan lattiarakentamisen suoria ja välillisiä kustannuksia, ja yhden luukun palveluna se myös selkeyttää vastuunjakoa.

”Lähdimme kehittämään uusimpia teknologioita hyödyntäen palvelua, joka toisi mielenrauhaa paitsi rakennuttajille myös asukkaille. Tavoite on tehostaa lattiarakentamisen prosessia”, kertoo Weberin pumpattavien lattiatasoitteiden tuotepäällikkö Hassan Raad.

weber.floor-kosteudenhallintapalvelu koostuu Weberin lattiatasoitteesta, Wiisteen kosteusmittausantureista, lattiatasoitteen pumppauksesta sekä sen kosteustason systemaattisista mittauksista ja seurannasta. Palvelun voi hankkia avaimet käteen -ratkaisuna tai osissa. Pumpattavaan lattiatasoitteeseen asennettavien antureiden avulla lattian kosteustasoa voidaan seurata reaaliajassa, ja seuraava työvaihe voidaan aloittaa ilman turhia viivästyksiä. Sähköinen mittausdata kerätään pilvipalveluun, jossa se on kaikkien rakennusprojektin osapuolien tarkasteltavissa.

Palvelun taustalla on noin puolentoista vuoden yhteistyö kehityksessä ja testauksessa. Laboratoriomittausten lisäksi ratkaisua on testattu useissa käytännön kohteissa hyvin tuloksin.

“Tämä on selkeästi fiksuin ja kustannustehokkain tällä hetkellä markkinoilla oleva tapa seurata rakenteiden kosteutta. Yhden anturin hinta on murto-osa useiden porareikämittausten hinnasta ja lisäksi anturi toimii laadunvarmistuksessa vuosia eteenpäin”, lattiatasoitteiden kehityspäällikkö Gunnar Lauren toteaa.

weber.floor Kosteudenhallintapalvelua markkinoi ja myy Weber ja sertifioidut palveluntarjoajat. Kosteusmittauslaitteiden kehityksestä ja valmistuksesta vastaa Wiiste Oy.

Lisätietoja:

http://www.e-weber.fi/kosteudenhallintapalvelu.html