Corroventa ja Wiiste kumppanuuteen – ensimmäinen yhteinen ratkaisu julkaistiin

Rakennuskuivaimiin ja teknologiaratkaisuihin erikoistunut Corroventa ja Wiiste ovat solmineet kumppanuussopimuksen, joka julkistettiin Corroventan Supervision 2.0 -ratkaisun lanseerauksen yhteydessä. Wiisteen kehittämä kosteus- ja lämpötila-anturi on integroitu järjestelmän keskeiseksi osaksi.

Corroventa AB:n CCO Mårten Larsson:

– Asiakkaamme ovat jo jonkin aikaa pyytäneet suorituskykyisiä antureita betonin suhteellisen kosteuden mittaamiseen. Siksi olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että voimme nyt lisätä tämän ominaisuuden SuperVision®-järjestelmäämme Wiisteen kanssa solmimamme kumppanuuden ansiosta.
– Kyseessä on täysin integroitu korkean suorituskyvyn suhteellinen kosteus- ja lämpötila-anturi (HP RHT Sensor), joka pystyy käsittelemään tuoretta betonia sekä erittäin korkeita suhteellisia kosteuksia luotettavasti.
– Odotamme luottavaisin mielin kumppanuutta Wiisteen kanssa ja olen varma, että pystymme ottamaan yhdessä uusia askeleita mittauksen alalla.

Wiisteen toimitusjohtaja Aki Böök:

– Keskitymme tulevina vuosina kansainvälistymiseen ja pyrimme tekemään sen valittujen kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Corroventalla on vahva brändi ja toimintaa useissa maissa - on kunnia tehdä yhteistyötä heidän kanssaan.
¬ Liiketoiminnan näkökulmasta tämä monivuotinen kumppanuussopimus on todella tärkeä askel kohti markkinajohtajuutta Pohjoismaissa. Kumppanuus vahvistaa asemaamme myös muilla markkinoilla.

Tiedote Corroventa AB:n verkkosivuilla
SuperVision® 2.0:n tietosivu