Sales Executive

Etsimme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Sales Executivea vastaamaan tuotteidemme myynnistä ja asiakkaillemme sopivien ratkaisuiden tarjoamisesta. Työtehtäväsi koostuvat sekä olemassa olevan asiakaskunnan kasvattamisesta että uusien asiakkaiden hankkimisesta.

Monipuolinen asiakaskuntamme takaa työhösi vaihtelevuutta – pääset lähestymään muun muassa eri kokoisia rakennusliikkeitä, rakennustuoteteollisuuden edustajia kuin vahinkokorjausyhtiöitäkin.

Aluksi asiakaskuntasi koostuu suomalaisista asiakkaistamme, mutta pidemmällä tähtäimellä haluamme rakentaa sinulle urapolun. Kiinnostuksesi, kokemuksesi ja kielitaitosi mukaan sinun on mahdollista edetä esimerkiksi kansainväliseen myyntiin tai myynnin johdollisiin tehtäviin.

Tampereen alueella toimiessasi sinulla on käytössäsi Pyynikillä sijaitseva toimitilamme, jossa kollegoinasi työskentelee tällä hetkellä vajaan kymmenen hengen pääosin teknisten alojen osaajista koostuva tiimi.

Työ on kuitenkin sijainniltaan vapaata, ja maantieteellinen asiakasalueesi sovitetaan vastaamaan työskentelypaikkasi sijaintia. Meillä myös etätyö onnistuu.

Ohjaamme sinut oikealle polulle tarjoamalla kattavan perehdytyksen kulttuuriimme, tuotteisiimme sekä rakennusalan myyntityön käytänteisiin. Varmuuden ja itsenäisyyden lisääntyessä pääset myös kehittämään sekä haastamaan vallitsevia myyntityön käytänteitä ja toimintamalleja.

Perehdytysjakson ajan sinun tulisi päästä ainakin osittain paikan päälle toimistollemme.

Emme aseta sinulle tiukkoja koulutusvaatimuksia. Esimerkiksi tekninen tausta yhdistettynä kaupalliseen kiinnostukseen sopii tehtävään varsin hyvin – tai vaikka toisin päin. Voit olla tovi sitten valmistunut tai jo useampia vuosia tehtävään liittyvää kokemusta kartuttanut.

Toivomme sinulta löytyvän aiempaa B2B -myynnin kokemusta ja rakennusalan perustuntemusta, halua ja taitoa ottaa haltuun tarjoamamme tuotteet sekä aktiivista, motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta myyntityöhön.

Asiakastyöhön sisältyy liikehdintää ja tapaamisia, joten arvostamme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Lisäksi arvostamme englannin sekä skandinaavisten kielten osaamista.

Haluamme pitää huolta tiimimme viihtyvyydestä, joten tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja motivoivan provisiomallin, lounasedun, puhelinedun, teknisen alan kärkeä olevat tuotteet sekä paikkariippumattoman työn etenemismahdollisuuksineen. 

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoa tehtävästä antavat

Wiiste Oy:n toimitusjohtaja Aki Böök puh. 040 596 4599
Eezy Personnelin Search Consultant Arttu Perello puh. 050 598 3991.

Jätäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 6.10. mennessä osoitteeseen:

https://ats.talentadore.com/apply/sales-executive/Zxk2X8