Rakennusfysiikka-tapahtuma 2021: logon kuva

Wiiste Rakennusfysiikka 2021 -tapahtumassa

Wiiste on mukana kumppanina ja näytteilleasettajana Rakennusfysiikka 2021 -tapahtumassa Tampere-Talossa 26.–28.10.2021. Tuomme tapahtumaan kosteuden hallinnan uusimmat ratkaisumme, joilla rakennusprojektin aikataulussa pysyminen voidaan varmistaa, ja joiden avulla budjetin alittaminen on realistinen tavoite.

Löydät näyttelypöytämme Tampere-talon 2. kerroksesta, Duetto-tilasta. Tervetuloa keskustelemaan kanssamme rakentamisen langattomasta kosteudenhallinnasta erilaisissa kohteissa.

Rakennusfysiikka-seminaari jakaa tietoa rakennusfysiikan tutkimustuloksista ja hyvistä käytännön ratkaisuista.

Erityisesti rakenteiden kosteusvaurioiden ja homeongelmien, kiristyneiden energiansäästötavoitteiden ja ilmastonmuutokseen liittyvien kysymysten ratkaisut edellyttävät uutta tietoa ja käytännöllisiä sovellusratkaisuja.

Tapahtumassa jaetaan myös kosteusturvallisen rakentamisen palkinto, jolla kiinnitetään huomiota rakennusaikaisen kosteudenhallinnan ja rakenteiden kosteusteknisen toimivuuden keskeiseen rooliin turvallisen, terveellisen ja pitkäikäisen rakennuksen toteutuksessa.

Rakennusfysiikka-seminaarin järjestävät Tampereen yliopiston rakennusfysiikan tutkimusryhmä ja Suomen Kiinteistöalan Koulutuskeskus Kiinko.