Simply smart way

 

Tehtävä avoinna:
Ohjelmistokehittäjä, IoT-mittalaitteet (haku 8.11. mennessä)
Simply smart. Kaksi sanaa, jotka kiteyttävät työmme tavoitteen.

Miksi tavoittelemme yksinkertaisesti älykkäitä lopputuloksia?

Se on meidän mielestämme paras tapa tarjota asiakkaillemme selkeää, mitattavaa arvoa. Se on myös paras mahdollisuus rakentaa Wiisteen kasvua.

Jotta uudet teknologiainnovaatiot voivat todella tarjota hyötyä ja levitä laajaan käyttöön, niiden on oltava paitsi aikaisempia ratkaisuja älykkäämpiä, myös niitä helppokäyttöisempiä.

Helppous on avain myös toiseen tärkeään lopputulokseen – hyvään asiakaskokemukseen, joka rakentuu luotettavuuden perustalle.

Tähän mennessä olemme onnistuneet kasvamaan alamme markkinajohtajaksi Suomessa. Nyt elämme kehityksemme toistaiseksi mielenkiintoisinta vaihetta. Olemme kansainvälisen läpimurtomme kynnyksellä.

Etsimme uusia ammattilaisia tuotekehitykseemme, tuotantoomme ja myyntitiimiimme.

Mitä odotamme sinulta? Samaa kuin itseltämme.

Ensisijaisesti kykyä saada asioita tapahtumaan, hyvässä yhdessä tekemisen hengessä.

Alamme kehittyy nopeasti, joten kukaan meistä ei hallitse kaikkea. Osaamisesi lisäksi meille onkin tärkeää halusi oppia uutta ja valmiutesi jakaa avoimesti osaamistasi myös asiakkaillemme.

Haluamme auttaa koko rakennusalaa kehittymään kohti entistä tehokkaampia työtapoja, joiden tuloksena rakentamisen ammattilaiset voivat keskittyä hyödyntämään todellista
osaamistaan. Kun tähän yhdistetään aiempaa tarkempi tieto, tuloksena syntyy entistäkin kestävämpiä ja terveellisempiä rakennuksia.

Sen takia me teemme sitä mitä teemme.


Kiinnostuitko?

 

Lähetä avoin hakemus toimitusjohtaja Aki Böökille tai soita Akille: 040 596 4599.