Ajankohtaista

 • 09.10.2019
  Wiisteen ratkaisut Rakennusfysiikka 2019 -tapahtumassa

  Wiiste Wireless -ratkaisut ovat esillä kuudennessa Rakennusfysiikka-seminaarissa Tampere-talossa 28.-30.10.2019.

  Löydät kosteudenhallinnan ratkaisumme ja asiantuntijamme osastoltamme Tampere-talosta. Wiiste toimii tänäkin vuonna myös tapahtuman yhteistyökumppanina.

  Tarjolla on tietoa mm. IoT-tuotteidemme erilaisista käyttökohteista, langattoman kosteudenhallinnan uusimmasta kehityksestä ja työmaan aikataulunhallinnan tehostamisesta. Tervetuloa keskustelemaan kanssamme!

  Rakennusfysiikka-seminaari kokoaa yhteen tapahtumaan rakennusfysiikan uusimmat tutkimustulokset, hyvät käytännön ratkaisut ja rakennusalan ammattilaiset.

  Tapahtumassa jaetaan kosteusturvallisen rakentamisen palkinto, jolla kiinnitetään huomiota rakennusaikaisen kosteudenhallinnan ja rakenteiden kosteusteknisen toimivuuden keskeiseen rooliin turvallisen, terveellisen ja pitkäikäisen rakennuksen toteutuksessa.

  Rakennusfysiikka-seminaarin järjestävät Tampereen yliopiston rakennusfysiikan tutkimusryhmä ja Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL.

  Lisää uutisia - uutisarkisto

  Lue lisää
 • 12.04.2019
  Wiiste yhteistyöhön Stora Enson kanssa

  Yhteistyön taustalla oleva Combient Foundry on suurten yritysten yhteenliittymä, jonka kantava ajatus on reilu yhdessä tekeminen startupien kanssa venture client -mallilla. Combient Foundry julkaisee jäsenyritystensä todellisiin liiketoimintalähtöisiin tarpeisiin perustuvia haasteita ja etsii startupeja vastaamaan niihin.

  – Combient Foundryn kautta tullut puurakentaminen ei ole kaukana ydintekemisestämme, ja se voi avata meille mielenkiintoisia mahdollisuuksia esimerkiksi Keski-Euroopan markkinoilla, sanoo Wiisteen toimitusjohtaja Toni Luopajärvi.

  Voit lukea lisää aiheesta Business Tampereen artikkelista.

  Lisää uutisia - uutisarkisto

  Lue lisää